Ajatuksiani

6.9.2012, Helsinki, Jufo Peltomaa

1. Nykyisessä talouskriisissä startupit ovat ainoa toivomme. Talouden kickstarttaamiseksi haluan muodostaa Suomeen uuden yhtiömuodon nimeltä oys, eli oy startup. Se vapauttaa startupit ensimmäiseksi kahdeksi vuodeksi veroista, sotuista, sääntelystä ja raportoinnista.

Rahaa tähän tarvitaan mielestäni kaksi miljardia. Ehdotan, että seurataan EK:n suunnitelmaa, jossa neljä miljardia säästettiin ylipaisuneelta julkiselta puolelta ja laitettiin ne kaikkien työntekijoiden työverotuksen keventämiseen. Paitsi että varastaisin tuosta puolet eli kaksi miljardia, satsaisin sen siihen, että maahan syntyisi tuhansia oys-muotoisia tulevia Nokioita, Supercellejä ja Rovioita. Lue lisää täällä!

2. Demokratia on tuotava digitaaliselle aikakaudelle: läpinäkyväksi ja reaaliaikaiseksi. Jos ja kun tulen valituksi Eduskuntaan (kirjoitan sen tässä isolla kun vähän jännittää), jokainen minun rekisteröidyssä kannatusjoukossani oleva saa mobiiliapplikaation avulla pysyä minuun yhteydessä koko kauden.

Jaan sitä kautta tärkeiden äänestysten/asioiden julkiset taustatiedot yhteenvetoineen kootusti linkkeinä applikaatiossa. Näin voin myös kysyä taustajoukkojeni kyllä/ei -mielipidettä yhtäkkiä ja reaaliajassa. Lue lisää täällä!